2015. október 10., szombat

OperaKaland avagy Kirándulunk!





OperaKaland

Októberben mentorunknak köszönhetően megtudtuk, hogy iskolánk pár diákja elmehet az „OperaKalandra” Budapestre, az Erkel Színházba. A Humanistáknak sem kellett több, egyből felcsillant a szemünk erre a remek csapatprogramra, és rögtön jelentkeztünk. Lelkesen és izgatottan vártuk az előadás napját, és hogy a csapat együtt legyen egy remek kalandban.
Elérkezett a színházba menetel napja, és a Humanisták máris csapatként egyesültek a vonaton. Sok móka és kacagás közepette taktikai beszélgetést tartottunk, és csoportképkészítés sem maradhatott el, ami közben sokat bohóckodtunk. A csapat önfeledt vidámsága és viccelődése másokra is hatott! Odaérkezve a színházba a West Side Story előadására, már alig vártuk, hogy elkezdődjön a műsor. Az előadók lelkesedése és tehetsége egy nagyon érdekes világba vezetett be minket, és egyben megmutatta a történetben rejlő igazi mély érzéseket, és az abban rejlő szépségeket. Az előadók bámulatos alakítása nagyon élvezetessé tette számunkra az előadást.

Ez a remek történet sok mindent elmesélt, és annál több tanulságot mutatott meg nekünk. Megerősítette bennünk, hogy bizony egy jól összetartó csapat igazi ereje a kölcsönös bizalomban rejlik, és hogy védjük és segítsük egymást. Mi, Humanisták ezen elv alapján cselekszünk és nemcsak védjük, segítjük egymást, hanem a környezetünket is boldogabbá és szebbé szeretnénk tenni.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése